Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Πρέπει να μιλήσουμε για το Twitter




Ε βασικά χμμ εχμ .. γκουχου γκούχου, λοιπόν

Έχουμε πάρει πολύ πιο σοβαρά το twitter απ’ όσο πρέπει, έχουμε μεγεθύνει καταστάσεις, έχουμε κάνει θεό το τίποτα, το τίποτα μέσω γραφής έχει την ικανότητα να πουλάει τον εαυτό του όπως θέλει, έχουμε κουτσομπολέψει και μας έχουν κουτσομπολέψει.. και πάει λέγοντας.

Το γεγονός ότι μπορούμε να μάθουμε πληροφορίες άχρηστες και μη για τα πάντα σε τρομακτικά γρήγορο ρυθμό, ότι μας κάνει και γελάμε μας ενημερώνει μας προβληματίζει μας βοηθάει στην βαρεμάρα στο μετρό στο λεωφορείο στις στάσεις και σε εκατό χιλιάδες άλλα μέρη, το γεγονός ότι δημιουργήθηκαν παρέες, βοηθήθηκε κόσμος (βλέπε Τζώρτζια ) μάθαμε μουσικές ο ένας στον άλλον, σχολιάσαμε ταινίες, επικαιρότητα.. και είχες λόγο να ανοίξεις την τηλεόραση για να διαβάσεις τα σχόλια (όχι για τον Παπακαλιάτη το ξεφτιλίσατε.) και να γελάσεις και άλλα πάρα πολλά

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ. 

Πασχίζουμε με το ζόρι να γράψουμε κάτι αστείο μπας και πάρουμε κανα retweet, πιο επιτηδευμένο πεθαίνεις

Έχουμε γίνει αγενείς επειδή έχουμε πολλούς followers

Δεν θέλω να χαλάσω το timeline μου και σου απαντώ σε dm

Σβήνω tweets πριν κοιμηθώ να έχω ωραία νούμερα. ΝΟΥΜΕΡΑ!

Λίγο πολύ όλοι έχουμε κάνει κάτι απ’ αυτά..

Η Βάση του twitter είναι η ανάγκη για επικοινωνία που προέρχεται από δόσεις μοναξιάς, αν δεν θες να σε διαβάσουν και να επικοινωνήσεις με κάποιον απλά δεν θα έγραφες. Όλοι έχουμε smart-phones και όσο και να το αρνούμαστε είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας όταν το μόνο που χρειάζεται για να μπεις στο twitter είναι να βάλεις το χέρι στην τσέπη και να πιάσεις το κινητό..

Το twitter το ψιλοβαρέθηκα εδώ και καιρό και όταν λέω ψιλό εννοώ ότι τα κάναμε όλα πολύ γρήγορα. -Δεν ξέρω αν είναι θέμα λαού επειδή είμαστε τις υπερβολής ή απλά από ενθουσιασμό και μόνο.- Μέσα σε 2-3 χρόνια που είμαι περίπου τα κάναμε όλα… ξεκατινιάσματα στο timeline, ίντριγκες του κώλου, παρέες να ‘’διαφημίζουν’’ το πόσο αγαπιούνται και να προβάλουν φιλίες, Ακόμα και σε πορείες στο Σύνταγμα μια άγραφη μάχη με τουητς για να προβάλουν κάποιοι ότι είναι πιο πολιτικοποιημένοι και πιο επαναστάτες από κάποιους άλλους.

Και από την βαρεμάρα περάσαμε στην τσαντίλα 

Άτομα με αρχίδια μεγέθους 140 χαρακτήρων να φτάνουν στο σημείο άλλους να κλείσουν τον λογαριασμό τους. (αυτό δεν θα το καταλάβω ποτέ) Άτομα που συμπαθώ ή συμπαθούσα να προβάλουν το εαυτό τους, το πόσο τέλεια περνάνε το πόσο cool είναι και η κατάσταση να χειροτερεύει όσο ανεβαίνουν τα νούμερα των followers.


Twitter θα είσαι μια αιώνια Τρίτη Λυκείου, ας ζήσουμε την φάση της πενταήμερης και όχι των πανελληνίων.

ΥΓ: όταν είστε έξω με φίλους βάλτε το κινητό στην τσέπη, καλύτερα να χάσεις μερικά tweets παρά φίλους. 

Μην δίνετε σημασία .. όλα αυτά σας τα λέει κάποιος που τουητάρει για το τσουλούφι του.