Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Αρούμπα Μπαχάμα Ω Μα Πρίτι Μάμα



Έχουμε ήδη ξεκινήσει σχέδια για διακοπές καλοκαιριού χωρίς ευρώ στην τσέπη σε έναν ατελείωτο καφέ που κατέληξε σε κρασιά αφού κράξαμε άπειρούς περαστικούς και διάφοροι έκραξαν εμάς που φωνάζαμε και γελούσαμε δυνατά

Είναι που μέσα Ιουνίου θα αρχίσουν οι επαναλήψεις ,θα γκρινιάζουμε για την ζέστη και θα πλένουμε πιο συχνά τα πόδια μας επειδή θα φοράμε την διχάλα… Αλλά και τα τελευταία χρόνια που μπαίνουμε με τα μαγιό αρχές Μάιου να πάρουμε καφέ πριν πάμε στο πρώτο μας μπάνιο και μας κοιτάει όλο το μαγαζί σαν εξωγήινους .

Ελπίζω να παίζουν πάλι τα υπέροχα πλάσματα σε επανάληψη για να δω την Αθήνα λίγο πιο κινηματογραφικά (αν και το κάνω πάντα) ..

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι κάθε καλοκαίρι γίνεται κάτι (το Πάσχα το προσπερνάω από τώρα, προσωπικά μου είναι αδιάφορο) μέσα στο αμάξι ακούς την μουσική διαφορετικά, έχει περισσότερες συναυλίες, γκρινιάζεις σαν κλασικός Ελληνάρας ότι η παραλία είναι χάλια και ότι πριν χρόνια είχες πάει σε μια άλλη σουπερ ντουπερ , στάζουν τα air-condition παντού, ανοίγουν τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά μαγαζιά και τα θερινά σινεμά , το μπαλκόνι-βεράντα (πες το όπως θες) με παρέα μεταμορφώνεται σε άλλο μέρος, άπειρα λίτρα παγωτού και οι αγαπημένες κατσαρίδες αρχίζουν τις βόλτες .. συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Όχι δεν έχω ξεχάσει τα γκομενικά τα οποία τρέχουν με απίστευτους ρυθμούς αφού κάθε εβδομάδα ερωτεύεται και άλλος φίλος σου ή τον κακομοίρη που ξεμένει Αθήνα ενώ όλοι λείπουν .. η ακόμα το υπερκλισέ, αυτούς που γυρνάνε μαλωμένοι από διακοπές.

Το ποστ είναι ότι να ‘ναι τα μπουφάν δεν έχουμε βγάλει ακόμα (εκτός αν είσαι το ψυχάκι που γυρνάς με κοντομάνικο παντού) αλλά στην Ελλάδα είμαστε και όσο και αν μου αρέσει ο χειμώνας το καλοκαίρι νομίζω έχει περισσότερες ευκαιρίες για καλοπέραση.

Όπως και να ‘χει.... με λεφτά η χωρίς .. άνεργος ή μη .. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ θα την βρεις την άκρη, έχω κάτσει Αύγουστο Αθήνα και ξέρω! Αν δεν κατάλαβες καλά θέλω να έρθει το καλοκαίρι ΤΩΡΑ (σοβαρά προβλήματα)

Στο επόμενο ποστ θύμισε μου να σου πω γιατί μισώ την άνοιξη ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου